JUSE
Історія створення бренду
Про нас
Одяг повинен бути таким, щоб його хотілося вдягати й після періоду годування
Ми - Віка і Настя, і ми засновники бренду одягу для годуючих мам JUSE.

Ми почали в 2018 році з невеличкого бренду для годуючих мам Have Good Look. Наша перша колекція складалася лише з декількох суконь та пари футболок. Але давайте з початку.

Ідея спільної справи з нами жила останні років п'ять. Але якось так складалося, що всі розмови закінчувалися темою одягу. А коли Настя була на останніх місяцях вагітності, вирішили, що одяг буде. І не просто, а для годуючих мам.
Для нас було важливо створити одяг, який не буде "кричати" про твій новий статус, одяг повинен бути такий, щоб його хотілося носити і після завершення годування.
Перші відгуки ми отримали на зйомці луків, коли і модель, і фотограф захотіли наші сукні. Ми зрозуміли, що нам вдалося реалізувати задумане.

Ми знаємо, як для мами важливо мати гарний вигляд. Ми підтримуємо грудне вигодовування і будемо раді, якщо наш одяг дозволить вам насолоджуватися цим процесом так довго, як ви та малюк побажаєте.
Як ми прийшли к JUSE
Ми дихали ідеєю оновлення нашого бренду вже досить давно.

Можливо, для стороннього це просто зміна назви, але для нас це щось більш глибоке. Рідніше.

Ми росли разом з нашим брендом Have Good Look і разом з цим розвивалася концепція. Колекції ставали все більш завершеними, розуміння потреб наших клієнтів більш глибоким. І коли кількість внутрішніх змін досягло певної точки, ми зрозуміли що пора.

Ми представляємо вам JUSE.
Бренд сучасного красивого одягу з секретами для годування. Увага до кожної деталі. Якість. Витонченість.

Ми прагнемо, щоб кожна річ вашого гардеробу з біркою JUSE допомагала створити образ стильної, красивої і впевненої в собі молодої мами.

Щоб турбота про природу стала не просто словами. Ми бачимо JUSE - як частину концепції стійкої моди.

Будьте красивою. Будьте особливою. Будьте щасливою.

Ваш JUSE.